Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Vedetele se mobilizeaza pentru Centura Verde a capitalei

Oana Pellea, Melania Medeleanu, Dana Razboiu, Bogdan Olteanu, Mircea Geoana, Elena Udrea, Sorin Oprescu si Liviu Negoita sunt doar cateva nume dintre vedetele care au dat o mana de ajutor azi voluntarilor pentru a reface Centura Verde a capitalei, in cadrul actiunii Marea Plantare din comuna Jilava. Actiunea, derulata de Asociatia MaiMultVerde cu sprijnul ING, Cosmote, in parteneriat cu Romsilva si Cosmopolis, are ca scop plantarea a mii de puieti, pe o suprafata insumata de 12,5 hectare.

In primele trei zile ale actiunii, intre 17 si 19 noiembrie, voluntarii au plantat 5000 de puieti de frasin, iar astazi, alaturi de personalitatile publice care li s-au alaturat, vor planta alte cateva mii de puieti de salcam.

"Vad in jur multi copii frumosi si ma bucur ca au aflat azi ca atunci cand muncesti iti e cald si cand vorbesti iti e frig. Un ’bravo’ din inima pentru voluntari si echipa care i-a mobilizat", a declarat actrita Oana Pellea, prezenta la eveniment.

La conferinta de presa de la fata locului au luat cuvantul personalitati ca Dragos Bucurenci, Director MaiMultVerde, Florina Serban, Coordonator CSR Cosmote Romania, Theodor Chiriac, Director, RNP Romsilva – Directia Bucuresti si Ilfov si Claudia Roman, Director Marketing Cosmopolis.

"Toti posesorii de autoturisme sa vina sa-si plateasca in natura taxa de poluare: cate un pom plantat pentru fiecare plin de carburant pe care-l consuma saptamana asta", a propus Dragos Bucurenci, directorul Asociatiei MaiMultVerde.

Printre voluntarii – vedete s-au mai numarat si Amalia Enache, Iulia Vantur, Cabral Ibacka, Malvina Cervenschi, Lavinia Sandru, Sulfina Barbu si Silvian Ionescu.

Organizatorii promit pe viitor mai multe actiuni de acest tip, pentru a duce la bun sfarsit proiectul Centurii Verzi din jurul Bucurestiului. Pentru moment, in capitala, pentru fiecare locuitor sunt numai 2,5 metri patrati de verdeata.

spot_img

Ultimele știri