04/06/08 Impreuna pentru Natura- Marsul copiilor

Va invitam sa fiti alaturi de noi in data de 5 iunie 2008, la deschiderea oficiala a concursului „IMPREUNA PENTRU NATURA” , concurs realizat sub patronajul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile.

Este deja o traditie ca lansarea anuala a proiectului sa aiba loc in data de 5 iunie, de Ziua Internationala a Mediului, printr-un mars al copiilor si prin citirea unei scrisori deschise catre ministrul mediului, scrisoare care, anul acesta, va avea tema:

„Pamantul ne e parinte, nu sclav!”

Marsul se va desfasura incepand cu ora 9.45, de la Casa Presei Libere (capatul tramvaiului 41), pana in Piata Victoriei, la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa. Dupa afisarea meshu-ului „Scrisoarea Copiilor” la Muzeul Antipa, ne vom deplasa la Zoo Bucuresti, unde va avea loc conferinta de presa, expozitia de fotografii realizate in cei 5 ani de proiect si o petrecere pentru copii.

La conferinta de presa de la Zoo Bucuresti si-a anuntat prezenta, la ora 13:30, domnul Atilla Korodi, ministrul mediului, care va primi din mana copiilor, scrisoarea conceputa de ei, pentru aceasta ocazie.
De asemenea vor fi prezenti reprezentanti ai tuturor partenerilor din proiect.

Nu vor lipsi nici personajele fantastice care apara padurea: zana padurii si spiridusii ei, care au pregatit o multime de surprize pentru cei mari si pentru cei mici.

Vor avea loc: proiectii de filme, face-painting, modelaj de baloane, tombole si o multime de jocuri simpatice.

Concursul are ca parteneri: Televiziunea Romana, Carpatcement – Heidelberg Cement Group, REBU – RER Ecologic, Regia Nationala a Padurilor, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Gradina Zoologica Bucuresti, Romstal, Aztec Inflatables si Romstal Garden.

spot_img

Ultimele știri