Duminica pentru copii la Roaba de Cultura

Duminica este ultima zi a Festivalului Copiilor, organizat de promotorii proiectului Roaba de Cultura in parcul Herastrau, unde cei mici se pot bucura de spectacole, jocuri si teatru.

“Copilaria este cea mai frumoasa si importanta perioada din viata unui om. Atunci se contureaza caracterul si idealurile, iar noi avem responsabilitatea sa formam copiii de azi astfel incat, la maturitate, sa iubeasca natura, arta, cultura si sa adopte un stil de viata sanatos. Weekend-ul acesta este dedicat copiilor si parintilor deopotriva. Ii asteptam in parc, sa petreaca impreuna cateva ore de calitate, participand la activitatile pe care le-am pregatit.” a declarat Raluca Fiser, presedintele Green Revolution, initiatorul proiectului Roaba de Cultura.

6 programe si spectacole

Astfel, Festivalul Copiilor aduce activitati educativ-culturale, precum cursuri de desen, teatru de papusi, atelier de origami, si concursuri, facepainting si spectacol de improvizatie.

Programul de duminica al Festivalului Copiilor este urmatorul:

• 11:00 – 12:00 “Vasilache si Marioara” – Teatru de papusi
• 12:00–13:00 Jocuri pentru copii cu Lady Pirat si Indianul Ochi de Vultur (concursuri, facepainting si baloane)
• 13:00 – 15:00 Curs de desen
• 17:00 – 20:00 Tinutul jocurilor – jocuri pentru copii si parinti
• 17:00 – 19:00 Magic Hours – experimente si jocuri pentru copii si parinti cu Incubator 107
• 18:00 – 19:00 Spectacol de improvizatie pentru copii cu Trupa Freeze
• 19:00 – 20:00 Jocuri cu parasuta gigant

“Asteptam copii si parinti in numar cat mai mare sa aiba parte de un weekend relaxant si educativ la Roaba de Cultura, alaturi de invitatii nostri la Festivalul copiilor”, au adaugat reprezentantii Green Revolution.

Proiectul Roaba de cultura

Proiectul ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

“Roaba de cultura” este organizat de Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte.

Proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru, proiectii de filme etc.

Pentru mai multe detalii viziteaza portalul proiectului – www.roabadecultura.ro.

Gabriel Botezatu

spot_img

Ultimele știri