Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

16/11/2009 Braun & Partners – 30 companii participa in programul Good CSR 2009

Printre participanti se afla companii romanesti, unguresti si poloneze

30 companii participa in programul international Good CSR 2009, program de raportare si comunicare internationala, dezvoltat de catre Braun & Partners Network si lansat pentru prima data in 2008 in Ungaria. 5 companii romanesti s-au alaturat celor 22 companii unguresti si celor 2 poloneze. Astfel ca, in 2009, exista 10 noi companii care-si publica primul raport CSR sub indicatorii internationali Global Reporting Initiative prin programul Good CSR.

Programul Good CSR, dezvoltat de grupul de consultanta Braun & Partners Network, reprezinta o initiativa unica in zona comunicarii responsabilitatii sociale corporative (CSR) deoarece ofera posibilitatea de a avea in aceeasi platforma toate activitatile de CSR, de la IMM-uri pana la multinationale. Programul reprezinta atat o platforma credibila si standardizata de comunicare, cat si un instrument pentru companiile care vor sa publice rapoarte scurte si complete de responsabilitate sociala corporativa si sa comunice partilor lor co-interesate realizarile in domeniul responsabilitat‘ii sociale. Good CSR 2009 isi propune sa popularizeze responsabilitatea sociala corporativa si sa raspandeasca bunele practici.

Companii romanesti, unguresti si poloneze s-au alaturat programului Good CSR in 2009. Participantii si-au pregatit rapoarte scurte de tip “C” sub indicatorii internationali Global Reporting Initiative (GRI) referitori la performanta non-financiara, au comunicat despre practicile si realizarile in CSR atat angajatilor cat si partilor co-interesate externe.

Raportele scurte si cartile Good CSR din cele 3 tari participante vor fi lansate in data de 23 noiembrie 2009, la Gala regionala din Budapesta. Evenimentul va aduna companii din Romania, Ungaria si Polonia pentru a celebra publicarea cartii “Good CSR 2009 – Cartea Responsabilitatii sociale corporative”, care aduna 30 de rapoarte scurte GRI din Europa Centrala si de Est. Cele mai bune rapoarte din regiune vor fi premiate cu premiile Good CSR de catre un juriu independent.

spot_img

Ultimele știri