11/09/2009 Pastel Group – Ciclopromenada Nocturna 3

Despre biciclete, biciclisti si aventurile lor se scriu multe si sunt, pe zi ce trece, mai apreciti si in Romania. O parte importanta a acestei aprecieri deriva din sustinerea unor proiecte si campanii sociale sau de responsabilitate sociala, dezvoltate de ONG-uri si companii private. Pentru ca noi, cei de la Sport pentru Viata, intelegem beneficiile mersului pe 2 roti, ne-am gandit sa aducem in cadrul ONGFest un eveniment special care s-a bucurat de prezenta a 100 de participanti la ultima editie.

La sfarsitul primei zile a ONGFest, mai exact pe 11 septembrie, la ora 23:30, va invitam sa va alaturati cu mic, cu mare (si cu bicicleta) la Ciclopromenada nocturna 3. Dupa doua editii de Ciclopromenada nocturna, organizata de un ciclo-iubitor – George Hari Popescu, ne-am unit fortele cu acesta si cu echipa Cicloteque pentru a organiza inca o editie. Pentru ca se apropie sezonul racoros si ploios este posibil ca aceasta intalnire sa fie printre ultimele. De aceea am vrea sa fie una placuta si cu cat mai multa lume. Introducem o doza suplimentara de socializare, marim traseul, coordonam cicloparticipantii si promitem sa punem bazele unei comunitati cat mai unite posibil.

Iata si planul de bataie:
Ne intalnim vineri, 11 septembrie, la ora 23:30 in spatele Muzeului National de Istorie, la scena ONGFest. Sa aveti la voi un act de identitate, faruri/o lumina (fata-spate) la bicicleta. Un coordonator va inregistra participantii (spuneam mai sus ca vrem sa devenim o comunitate).

Plecam la ora 00:00 pe urmatorul traseu:
Calea Victoriei – P-ta Natiunile Unite – Spl. Independentei – Bd. Cantemir – Parcul Tineretului – Bd. Sincai – Bd. Nerva Traian – Bd. Unirii – P-ta Alba Iulia (oprire 5 minute)- Bd. Unirii – P-ta Unirii – P-ta Universitatii – P-ta Romana – P-ta Victoriei – P-ta Charles de Gaulle – Bd. C. Prezan – P-ta Presei Libere (oprire 10 minute) – retur prin P-ta Victoriei – Cal. Victoriei.

Ne intoarcem la Scena ONGFest pentru schimb de impresii (si de biciclete…de ce nu?). Suntem in tratative pentru un program de o ora-doua in care sa stam cu totii la o mare “masa rotunda” sa povestim si sa ne cunoastem mai bine.

Nu ai bicicleta? Inchiriaza una de la Cicloteque, care sustine Ciclopromenada nocturna 3, oferind 2 pachete speciale:
1. PACHETUL WEEK-END – Bicicleta complet echipata, de vineri pana duminica (cu predare pana la ora 21) pentru 18 RON
2. PACHETUL CICLOPRO3 – Bicicleta complet echipata, de vineri pana sambata (cu predare pana la ora 16) pentru 10 RON

Mai multe detalii puteti citi mereu, la cald, pe bicla.ro. Tot acolo puteti sa va inscrieti daca doriti sa inchiriati o bicicleta de la Cicloteque. Ne vedem si vineri toata ziua, la standul Sport pentru Viata de la ONGFest.

Va asteptam la pedalat!

spot_img

Ultimele știri