Investitie de 54 milioane lei in modernizarea retelei electrice din Bucuresti

Enel Distributie Muntenia va investi 54 de milioane de lei in modernizarea instalatiilor electrice de medie si joasa tensiune pentru zona Capitalei, Giurgiu si Ilfov, potrivit anuntului de participare publicat de companie pe SEAP.

Potrivit companiei, anuntul implica incheierea unui acord cadru pe o perioada de 18 luni, de la data atribuirii contractului, cu maxim 5 societati. Valoarea estimata a contractului este de 54 milioane de lei, fara TVA.

Ofertele pot fi depuse pana pe 5 aprilie, urmand ca acestea sa fie deschise pe 6 aprilie.

Enel deruleaza in prezent un program de investitii in valoare de 800 milioane de euro pe parcursul a cinci ani pentru modernizarea infrastructurii din Banat, Dobrogea si Muntenia Sud, care va imbunatati vizibil calitatea serviciului de distributie.

In perioada 2010 – 2012, cel mai mare volum de lucrari din planul de investitii va fi concentrat pe modernizarea retelei din Bucuresti, unde este prevazuta introducerea tehnologiei Telecontrol, modernizarea statiilor electrice si a posturilor de transformare, precum si inlocuirea de linii electrice.

Incepand cu 2005, cand compania a intrat pe piata din Romania si pana la sfarsitul anului 2009, Enel a investit în Romania 328 milioane de euro, suma directionata indeosebi catre imbunatatirea si modernizarea retelei.

Foto: rtv.net

Cosmin Zaharia

Citeste:

Factura electronica pentru clientii Enel, inca un pas in protejarea mediului

Enel vrea sa inlocuiasca cele 2,6 milioane de contoare pe care le detine in Romania

Investitie de 400 milioane euro a Enel Green Power in Romania

spot_img

Ultimele știri