Concurs foto de Ziua Vantului: o poza cu o turbina eoliana iti poate aduce 300 de euro

Cu ocazia Zilei Internationale a Vantului, sarbatorita in fiecare an in data de 15 iunie, Asociatia Romana pentru Energie Eoliana organizeaza impreuna cu
Wind Power Energy concursul foto “Happy Wind Day Romania”. 

Tema concursului este “Energia Eoliana in Romania” si se adreseaza angajatiilor din industria energiei eoliene si tuturor celor interesati de acest domeniu. 

Oricine are o fotografie cu o turbina eoliana din Romania o poate publica pe site-ul evenimentului www.rwea.ro/concurs. 

Pentru ca Ziua Internationala a Vantului coincide, din anul 2008, cu diverse activitati in fiecare tara, si este supranumita ”Ziua usilor deschise” a fermelor eoliene, castigatorii competitiei de fotografie vor avea ocazia sa viziteze un parc eolian. 

Castigati 300 euro si o vizita intr-un parc european

Finalistii concursului pot castiga urmatoarele premii:

Locul 1 : 300 EUR + o vizita intr-un parc eolian
Locul 2 : 150 EUR + o vizita intr-un parc eolian
Locul 3 : 100 EUR + o vizita intr-un parc eolian

Termenul limita de depunere a fotografiilor este 14.06.2011, ora 17.00. Castigatorii se vor alege in baza numarului de voturi de pe site-ul evenimentului, iar premierea acestora se va face pe data de 15.06.2011 intr-un cadru festiv, organizat de RWEA cu ocazia Wind Day.

Participantii pot inscrie in concurs maxim patru fotografii. Toate fotografiile vor avea in comentariu numele pozei si o scurta descriere. Regulamentul complet al concursului poate fi consultat pe: http://rwea.ro/concurs/regulament.php 

Raluca Petrescu

spot_img

Ultimele știri