Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Carti, muzica si teatru la „Roaba de cultura”

Peste 150 de bucuresteni de toate varstele au participat ieri, in Parcul Herastrau, la actiunile organizate de Green Revolution in cadrul “Roabei de cultura”.

Cele mai apreciate momente au fost cursul de origami si concertul de jazz.

Participarea publicului la concert a fost favorizata si de momentul ales pentru spectacol – intre orele 19 – 20, intrucat pe parcursul zilei, in Parcul Herastrau a fost extrem de cald.

Astazi, in cursul diminetii, bucurestenii veniti pe pajistea “Roabei de cultura” s-au retras in locuri mai umbrite, in hamace sau in fotolii de puf, rasfoind cate o carte si ascultand muzica de relaxare.

Programul din aceasta seara include un spectacol de teatru de papusi, “Cei trei purcelusi”, la care sunt asteptati cat mai multi copii.

Piesa pentru copii, programata intre orele 17 si 18, va fi urmata de un atelier creativ sustinut de trupa Incubator 107.

"Prin <<Roaba de cultura>> ne-am dorit sa aducem oamenii si cultura in natura, si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin activitati culturale. Ne bucuram ca peste 50.000 de bucuresteni ne-au fost alaturi anul trecut si promitem activitati noi si interesante si in editia 2012. Va asteptam pe toti, cu drag, la <<Roaba de cultura>> 2012", a declarat Raluca Fiser, presedintele Green Revolution.

Evenimentele au loc cu sprijinul Heineken, Cumpana, WorldClass, incubator107 si Epson.

Proiectul "Roaba de cultura"

Activitatile din cadrul "Roabei de cultura" sunt menite sa ofere, in mod gratuit, alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

“Roaba de cultura” este organizat de Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte.

Proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru sau proiectii de filme.

Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Accesul in zona “Roabei de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10.00 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10.00 – 02.00.

Pentru mai multe detalii viziteaza portalul proiectului – www.roabadecultura.ro.

Mihai Diac

Citeste si:

Week-end cu “Roaba de cultura”

spot_img

Ultimele știri