Capitala creste Verde: Monstri din deseuri au invadat Bucurestiul

Bucurestiul a fost luat cu asalt de o specie aparte de creaturi urbane, nascute din deseurile de pe strazi: Monstrii nepasarii noastre!

Asociatia Green Revolution impreuna cu Primarul Capitalei, Prof. Dr. Sorin Oprescu au facut sambata o plimbare printre monstrii care au rasarit din gunoaiele orasului la iesirea din metroul de la Piata Romana.

Cinci lucrari de arta contemporana realizate din deseuri de studenti din anii III si IV ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, sectia Design, acapareaza punctele cheie ale capitalei: Piata Victoriei, Piata Romana, Pasajul Universitatii, Piata Unirii si Parcul Tineretului.

Monstrul care le vorbeste cel mai bine bucurestenilor despre poluarea urbana va fi premiat la finalul campaniei Capitala creste Verde, iar coordoonatorul echipei castigatoare va colabora, timp de 1 an, cu Biroul Arhitectului Sef din Primaria Municipiului Bucuresti.

Voteaza monstrul preferat pe www.capitalaverde.ro, incepand cu 21 martie. In exclusivitate, urmareste cum au prins viata monstrii pe www.greenrevolution.ro si www.green-report.ro.

“Monstrii nepasarii noastre” este cea de-a doua actiune din cadrul editiei 2009 a programului Capitala creste Verde, organizat de Asociatia Green Revolution si de Primaria Municipiului Bucuresti.

Green Revolution este o asociatie de ecologie urbana care isi propune sa creeze o comunitate ecologica activa. Green Revolution a luat nastere din grupul media Green Report, din dorinta echipei de a misca lucrurile spre verde si altfel decat cu pixul.

Citeste mai multe despre campania Capitala creste Verde aici

spot_img

Ultimele știri