Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Bicicletele StudentObike intra in vacanta de vara

Astazi este ultima zi in care studentii din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi pot inchiria cele 500 de biciclete gratuite din programul StudentObike, initiat de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank. De maine, 1 iulie 2011, centrele StudentObike intra in vacanta de vara, urmand sa fie deschise in 1 octombrie 2011.

StudentObike, primul program national de bike-sharing gratuit pentru studentii din Romania, este un proiect al Asociatiei Green Revolution si Raiffeisen Bank.

Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor si cu sprijinul Primariei Generale a Capitalei, Primariei Municipiului Brasov, Primariei Municipiului Cluj Napoca, Primariei Municipiului Iasi, Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Universitatii Politehnica din Bucuresti, Universitatii Transilvania din Brasov si Universitatii Tehnice din Iasi.

Bicicletele StudentObike sunt folosite de studenti, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia. Ele pot fi inchiriate in orice zi a saptamanii, inclusiv in week-end, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

Proiectul StudentObike face parte dintr-o strategie pe termen lung care vizeaza promovarea bicicletei ca mijloc de transport urban.

Citeste si: StudentObike, primele biciclete gratuite pentru studenti
Primii 3.000 de utilizatori ai bicicletelor StudentObike
StudentObike a ajuns la Iasi
 

spot_img

Ultimele știri