Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

“Frankenburgerul” eco i-a socat pe crescatorii de animale

Prezentarea primului burger obtinut din celule stem, care a avut loc in urma cu cateva zile, la Londra, i-a socat pe crescatorii de vite din Franta, scrie 20minute.fr. Ei considera ca este o „vrajitorie” sinistra, departe de a satisface cererile consumatorilor.

Acest burger creat in incubator este un amestec de aminoacizi, zahar, hormoni si ser din fetus de vita. Raspunde, oare, acest produs cerintelor sigurantei alimentare? Iar cel mai rau lucru este ca acest asa-zis aliment isi aroga inclusiv beneficii ecologice”, se intreaba Federatia Nationala a Bovinelor din Franta.

Primul burger din lume, creat in vitro, intr-un  laborator olandez din Maastricht, a fost servit in urma cu cateva zile, la Londra, si costa 250.000 lire sterline.

Obtinut din 20.000 de celule stem, burgerul are o textura asemanatoare unei scoici, culoare gri, iar scopul acestui experiment este de proteja animalele si mediul inconjurator.

spot_img

Ultimele știri