Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

24/10/07 Snack Attack – Pozitia Snack Attack

Produsele Snack Attack nu contin organisme modificate genetic

Nici unul din produsele Snack Attack nu contine organisme modificate genetic, fapt sustinut de documente puse la dispozitie de furnizorii nostri. Painea este produsa in brutaria proprie, folosind ingrediente sanatoase de la cei mai mari producatori mondiali de materie prima pentru panificatie: Puratos si Cargill. La fiecare livrare, primim de la producatori buletine de analiza calitativa si documente care atesta conformitatea cu legislatia europeana in vigoare.

In cazul fainii de soia mentionate de Greenpeace, noi avem toate documentele care atesta faptul ca nu contine OMG. Buletinul de analiza si declaratia cu privire la programele care controleaza trasabilitatea OMG pana la producatorul boabelor de soia sunt atasate.

Colaboram in acest moment cu ANPC si ANSVSA pentru o reexpertiza.

Snack Attack saluta initiativa Greenpeace de a lupta impotriva alimentelor nesanatoase, fiind in linie cu valorile companiei noastre: crazy about healthy food. Toate produsele noastre contin ingrediente sanatoase si sunt etichetate conform normelor metodologice cu privire la etichetarea alimentelor.

Incepand din iunie 2006, Snack Attack este acreditat HACCP. In data de 17 mai 2007 Snack Attack a castigat premiul pentru cel mai bun producator de sandwich-uri din afara Marii Britanii, dupa ce, in urma unui proces riguros de audit, Snack Attack a devenit membru al British Sandwich Association (BSA). BSA este cea mai mare organizatie de profil din industria sandwichurilor.

spot_img

Ultimele știri