18/02/2010 GIA – Maratonul Sterilizarilor 4

GIA – Group Initiative for Animals organizeaza a 4-a editie a Maratonul Sterilizarilor, sambata, 20 februarie, in cadrul campaniei “Animalele nu stiu sa calculeze, dar cu siguranta stiu sa se inmulteasca”.

In aceasta editie, Asociatia GIA s-a afiliat la “Spay Day”, eveniment international organizat anual de Humane Society of the United States si Humane Society International. “Maratonul Sterilizarilor” promoveaza sterilizarea animalelor ca fiind cea mai buna solutie pentru stoparea inmultirii necontrolate a animalelor pe strazi.

“Maratonul sterilizarilor 4” se va desfasura in Bucuresti, pe 20 februarie, la cabinetul veterinar Almavet (zona Iancului – Piata Muncii). In cadrul acestei campanii, asociatia GIA ofera gratuit 50 de sterilizari pentru cainii si pisicile cu sau fara stapan (in cazul in care stapanii nu isi pot permite costurile operatiei).

De ce este atat de importanta aceasta campanie de sterilizare? Calculele vorbesc de la sine: o femela poate da nastere pana la opt-zece pui anual, pana la sfârsitul vietii. Daca este destul de norocoasa incat sa traiasca pe strada 5 ani, poate aduce pe lume inca 40-50 de caini ai strazii, care la randul lor se inmultesc. Daca avem 500 de femele pe strada, in 5 ani ele pot da nastere la 20.000-25.000 de pui, care la randul lor vor produce pui! Si trista realitatea este ca in toata lumea se nasc prea multe animale pentru cate familii adoptive pot exista. De aceea eliminarea posibilitatii inmultirii haotice este singura metoda prin care putem tine sub control populatia canina si felina, iar numarul animalelor fara stapan poate fi redus in timp.

Maratonul sterilizarilor – 20 februarie 2010
Pentru programari: tel. 0767.808.407

Daca doriti sa sprijiniti programul Asociatiei GIA, puteti sponsoriza o sterilizare, donand in contul asociatiei cu mentiunea “Pentru sterilizari”. Avem nevoie de ajutorul Dvs. pentru a stopa inmultirea animalelor de pe strada!

GIA – Group Initiative for Animals
CIF – 22002126
CONT IBAN: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX – Banca Transilvania

spot_img

Ultimele știri