10.000 de euro recompensa pentru gasirea unei vacute evadate, in Germania

Yvonne este numele unei vacute care a evadat de la stapanii sai din Bavaria, si pentru gasirea careia cotidianul german Bild ofera o recompensa de 10.000 de euro. Motivul recompensei? Autoritatile locale sustin ca aceasta ar putea fi un pericol pentru traficul rutier, relateaza AFP citata de Mediafax.

Yvonne a disparut in padure, in apropierea satului Zangberg, situat la o suta de kilometri de Munchen. Autoritatile locale au incercat s-o momeasca trimitandu-i in padure pe sora ei, Walraut, pe fiul ei, Friesi, si chiar pe un taur seducator pe nume Ernst, dar vaca nu a aparut.

Sambata, cotidianul Bild a decis sa ofere 10.000 de euro recompensa pentru capturarea animalului, asta dupa ce autoritatile locale au anuntat ca vaca ar putea reprezenta un pericol pentru soferii care circula pe drumurile din zona.

Dupa ce au aflat de recompensa, soferii si localnicii au inceput sa caute vaca in padurile din apropierea satului. De asemenea, o asociatie pentru protectia animalelor a propus ca Yvonne sa le fie vanduta daca este prinsa in viata.

Foto: allhatnocattle.net

Florin Tulbure

spot_img

Ultimele știri