Spune cat de mult urasti testele pe animale intr-o felicitare de Craciun!

Vier Pfoten lanseaza, pentru prima data in Romania, un concurs de creatie prin care participantii vor spune “Nu” cruzimii fata de animale, de Craciun, anunta fundatia intr-un comunicat de presa.

La concurs, care se desfasoara la nivel national, toti cei interesti sunt invitati sa creeze o felicitare de Craciun prin care sa exprime dezaprobarea fata de testele pe animale si fata de suferinta acestora.

Castigatorul competitiei va primi un premiu ce consta in produse netestate pe animale, avand totodata ocazia sa isi vada lucrarea transformata intr-o uriasa felicitare de Craciun, care va fi trimisa autoritatilor in masura sa ia decizii privind testele pe animale.

Organizatorii concursului ofera si cateva detalii despre cum ar trebui sa arate felicitarea. Aceasta trebuie sa aiba un design atractiv pentru o felicitare de Craciun, care sa capteze atentia, un mesaj puternic prin care participantul sa dezaprobe cruzimea fata de animale si necesitatea curmarii suferintei acestora.

Felicitarea poate fi realizata in format A3 sau A4 si trimisa la adresa Maica Alexandra nr.24, sector 1, Bucuresti, cu mentionarea Felicitare de Craciun- Competitie Design.

Participanti trebuie sa se inscrie la aceasta competitie cu propriile creatii, sau sa aiba permisiunea autorului de a folosi altele. Designul castigator va fi folosit in campania Vier Pfoten.

Potrivit Vier Pfoten, peste 60.000 de animale, precum hamsteri, iepuri, caini, soareci, cai si pisici sufera si mor in fiecare an in laboratoarele din Romania. Ele indura otravire cu substante chimice, izolarea fortata, tumori dureroase si mutatii genetice.

spot_img

Ultimele știri