Ecologia, o noua modalitate de seducere a sexului opus

Respectul fata de mediul inconjurator reprezinta o noua modalitate de a-i seduce pe barbati, potrivit unui sondaj recent care a relevat faptul ca peste 50% dintre barbatii americani nu ar face curte unei femei care arunca deseuri in natura, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Potrivit unui sondaj realizat de grupul Timberland pe un esantion de 1.025 de americani, cu ocazia Zilei Internationale a Pamantului, 54% dintre barbatii din Statele Unite ale Americii ar renunta la ideea unei relatii cu o femeie care arunca deseuri in natura.

Un sfert dintre respondenti ar refuza sa faca curte unei femei care nu isi recicleaza resturile menajere, iar 23% dintre barbatii americani nu s-ar simti atrasi de femeile care nu sting luminile inainte de a merge la culcare. O femeie aflata la volanul unui automobil mare consumator de carburant i-ar lasa indiferenti pe 21% din totalul respondentilor.

"Acest sondaj ne arata ca barbatii americani sunt in cautarea unei iubiri ecologice", se afirma in comunicatul emis de grupul Timberland. Potrivit aceluiasi sondaj, 72% dintre cei chestionati considera ca americanii ar trebui sa adopte becurile economice, iar 57% dintre ei sunt de parere ca populatia din SUA ar trebui sa reduca amprenta ecologica a traseelor lor cotidiene, prin folosirea unui singur automobil de catre intreaga familie sau a bicicletei.

Totusi, potrivit unui sondaj realizat in luna martie de Institutul Gallup, pe un esantion de 1.014 persoane, cresterea economica reprezinta o prioritate care, pentru majoritatea americanilor, trece inaintea protejarii mediului inconjurator (53% fata de 38%).

Fata de 2007, mai multi americani s-au declarat "optimisti" fata de problematica mediului inconjurator, 41% dintre respondenti considerand ca politicile si conditiile de mediu se vor ameliora. In urma cu trei ani, acest procent a fost de doar 25%.

Foto: jupiterimages.com

spot_img

Ultimele știri