Turistii din Sibiu, incantati de bicicletele I’Velo 

Bicicletele I’Velo au devenit mijlocul de transport oficial al Festivalui ARTmania de la Sibiu, oferindu-le vizitatorilor posibilitatea de a face miscare si de a merge intr-un mod placut de la un eveiment la altul. Initiativa centrului de inchirieri apartine organizatorilor ARTmania Festival si Raiffeisen Bank, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution.

„In momentul acesta toate bicicletele au fost inchiriate. Utilizatorii sunt foarte incantati ca se pot deplasa cu usurinta de la un obiectiv cultural la altul, mai ales ca in centrul Sibiului este zona pietonala si nu pot merge cu masina”, a declarat Ionut Milanovici, Director Program I’Velo. El a mentionat ca cei care inchiriaza bicicletele sunt mai ales turisti straini, veniti din toata Europa la ARTmania, dar si sibieni, care si-au exprimat regretul ca programul I’Velo este disponibil doar pe durata festivalului. 

„Cred ca a fost o idee excelenta infiintarea acestui centru, chiar daca e doar pe timpul festivalului. Eu am inchiriat ieri de doua ori biciclete si astazi o sa merg pentru a treia oara sa imi iau una”, a spus Petrica Bunea, client fidel al centrului I’Velo de la ARTmania.

Programul I’Velo a fost lansat ieri, si pune la dispozitia publicului 75 de biciclete ce pot fi inchiriate gratuit, pe baza buletinului, pana maine, intre orele 09.00 si 21.00. Centrul I’Velo se gaseste Piata Mare, in fata muzeului Brukenthal.

Raluca Petrescu
 

spot_img

Ultimele știri