Statii electrice de alimentare pentru papamobil

Infrastructura Enel va fi utilizata pentru statiile de alimentare a vehiculelor electrice folosite de Papa Benedict al XVI-lea pentru a se deplasa in Vatican si in cadrul resedintei sale de vara de la Castelul Gandolfo.

Opt statii de alimentare pentru masini electrice au fost instalate la Vatican si la Castelul Gandolfo. Aceste statii au capacitatea de a alimenta vehiculele utilizate de Papa, precum si pe acelea puse la dispozitia brigazii de politie a Vaticanului de producatorul auto Renault. Una dintre aceste statii, aceea amplasata in fata Salii de Audiente Paul al VI-lea va fi, de asemenea, disponibila pentru angajati si vizitatori.

Statiile de alimentare Enel pentru vehicule electrice sunt disponibile in doua variante: punctele in aer liber Pole Station – un stalp de alimentare ce ofera realimentari de 3 sau de 22 kW – si Box Station – o unitate atasata de un perete interior al unui garaj, ce ofera alimentari de 3 kW.

Infrastructura combina tehnologia de ultima ora cu un design atragator si ofera soferilor care sunt preocupati de protejarea mediului servicii avansate, interactive, ce includ un card personalizat securizat, precum si siguranta maxima pentru utilizatori cand pornesc sau inceteaza procesul de alimentare.

Foto: enel.com

Cosmin Zaharia

spot_img

Ultimele știri