Zoli Toth sustine Legea Picnicului

Cei mai multi dintre cititorii Green Report sustin Legea Picnicului, initiativa Asociatiei Green Revolution pentru reglementarea iesirilor la iarba verde ale romanilor. 78% dintre cei care au participat la sondajul de pe site-ul www.green-report.ro pana acum considera ca legea este necesara, pe locul doi se afla cei care cred ca legea este necesara, dar nu va produce efecte (14%), 5% cred ca legea nu este utila pentru ca nu va produce efecte, iar cei mai putini (3%) cred ca legea nu este necesara. In total, 98 de persoane si-au exprimat optiunea.

Green Report va invita in continuare sa participati la sondaj si sa va exprimati opinia prin intermediul formularului de comentarii.

Asociatia Green Revolution a initiat proiectul Legii Picnicului pentru a combate efectul negativ al iesirilor la iarba verde ale romanilor. Potrivit proiectului, autoritatile locale trebuie sa amenajeze locuri speciale pentru picnic dotate cu puncte de colectare selectiva a deseurilor, toalete, apa curenta, locuri speciale pentru aprins focul sau locuri de joaca.

Zoli Toth: Legea ne da dreptul sa speram

„Legea Picnicului este foarte buna, din cate imi dau seama. Nu stiu daca poate duce neaparat la reducerea poluarii, dar cel putin avem dreptul sa speram ca in viitor, cand vom iesi la iarba verde nu vom mai fi inconjurati de pungi de plastic, PET-uri si alte gunoaie. Sunt de acord cu initiativa. Nu cred ca este vorba despre o suprareglementare, cred ca este un lucru bun.”
 

spot_img

Ultimele știri