Sonae Sierra strange robinetele in mall-uri de Ziua Apei

De Ziua Mondiala a Apei, Sonae Sierra a anuntat ca a reusit sa diminueze consumul de apa din mall-uri cu 11,6% fata de 2005, iar acum, consumul de apa pentru fiecare vizitator a ajuns la 3,8 litri.

“Gratie Sistemului nostru de Management al Mediului si ultimelor tehnologii disponibile, am reusit sa reducem consumul de apa, sa evitam risipirea acesteia si sa imbunatatim calitatea apei potabile in centrele noastre comerciale. Tocmai de aceea, motto-ul de anul acesta al Zilei Internationale a Apei – Apa curata pentru o lume sanatoasa – se potriveste perfect strategiei corporate Sonae Sierra” a declarat Elsa Monteiro, Sonae Sierra Head of Sustainability.

In mall-ul din Romania, River Plaza, consumul de apa a scazut cu 3% intr-un an, ajungand la 3,3% pentru fiecare vizitator. In plus, River Plaza a pus la punct un sistem de cursuri specifice pentru chiriasi si angajatii companiei de curatenie cu scopul insusirii metodelor de economisire a apei si de imbunatatire eficienta a consumului de apa.

Astfel, in River Plaza Mall au fost montate echipamente de control si monitorizare individuala a consumului de apa si a modului de utilizare a acesteia.

spot_img

Ultimele știri