Parada a modei cu rochii reciclabile

O parada a modei in care au fost prezentate rochii realizate din materiale reciclabile a avut loc vineri la Grupul Scolar "Mihai Viteazul" din Zalau, in cadrul unui proiect de prevenire a consumului de droguri, realizat in comun de elevii acestui liceu si cei ai Liceului Teoretic "Emil Racovita" din Baia Mare, informeaza Agerpres.

Parteneriatul educational incheiat intre cele doua licee se numeste "Alternative… pentru timpul liber" si are ca scop oferirea de alternative de petrecere a timpului liber al tinerilor, in dorinta de a impiedica aparitia unor vicii precum consumul de tutun, alcool sau chiar droguri.

"Proiectul se desfasoara pe parcursul intregului an si presupune mai multe actiuni, printre care si vizite reciproce ale elevilor din cele doua licee. Colaborarea noastra dateaza de anul trecut, cand ne-am intalnit in statiunea 2 Mai, la faza finala a concursului ‘Impreuna 2008’", a declarat, vineri, Viorica Remes, profesorul coordonator al actiunii din partea liceului din Zalau.

La paradei modei, intitulata sugestiv "Recycle Art", eleve de la cele doua unitati de invatamant amintite au defilat in fata colegilor imbracate in rochii realizate din materiale precum hartia de ziar sau pungi si saci de plastic. In cadrul aceleiasi actiuni au fost proiectate filme si fotografii realizate de elevi, cu mesaje antidrog si alternative de petrecere a timpului liber.

spot_img

Ultimele știri