Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

“Drive test” cu bicicletele I’Velo

Studentii Universitatii Bucuresti vor face un “drive test” cu noile biciclete I’Velo, in cadrul unui tur ciclist planificat in aceasta seara.

La solicitarea Asociatiei Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), 50 de biciclete galbene, marca DHS, vor fi puse la dispozitia studentilor, in cadrul actiunii denumite “Caravana Sport Fest – Dam verde la pedalat!”.

“La eveniment s-au inscris aproximativ 50 de persoane. Sunt 43 care vor inchiria biciclete plus alti cativa ce vor veni cu biciclete proprii”, a precizat, pentru Green Report, Constantin Valus, vicepresedinte ASUB.

“Am ales sa organizam acest eveniment dintr-un motiv destul de clar: nevoia de a face miscare, nevoia de sport dar si de constientizare si reducere a poluarii urbane. Poate ca vara asta, tot mai multi studenti, relaxati fiind dupa examene si sesiune, vor alege sa aiba grija de sanatatea lor si prin mersul pe bicicleta, macar o ora, doua pe zi”, explica reprezentantul studentilor.

Caravana Sportfest face parte dintr-un proiect mai amplu, denumit ASUB Sport Fest, care va include actiuni sportive destinate studentilor pe parcursul intregii saptamani.

Participantii la caravana ciclista vor inchiria biciclete de la centrul I’Velo din Parcul Tineretului, incepand cu ora 18, iar parcurgerea traseului oficial va incepe la ora 20, din fata Facultatii de Drept. Momentul estimat pentru finalul actiunii este ora 22.

Pretul pentru inchirierea unei biciclete I’Velo, pe toata durata evenimentului din aceasta seara, este de 10 lei.

“Anul acesta venim cu un model de biciclete mult mai performant. An de an, pe baza experientei acumulate si in parteneriat cu producatorul de biciclete, am imbunatatit performantele echipamentelor inchiriate. Bicicleta obtinuta anul acesta este mai confortabila, mai fiabila si, nu in ultimul rand, arata mult mai bine", a declarat, pentru Green Report, Corneliu Belciug, director de programe Green Revolution.

Programul I’Velo, cea mai ampla actiune de bike-sharing din Romania, este derulat de Raiffeisen Bank, impreuna cu Green Revolution.

Mihai Diac
 

spot_img

Ultimele știri