Laboratorul Verde al Reciclarii

Eco-Rom Ambalaje, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si cu Ministerului Mediului si Padurilor, lanseaza in premiera in Romania, programul Laboratorul Verde al Reciclarii, o inovatie in ceea ce priveste proiectele educationale in domeniul protectiei mediului.

Proiectul are ca scop initierea celor mici in universul colectarii selective si al reciclarii deseurilor de ambalaje prin intermediul unei experiente multimedia dinamice si interactive, spun reprezentantii operatorului .

Proiectul va fi lansat la inceputul lunii octombrie la Ministerul Mediului.

“Cu ocazia lansarii acestui program educational, va invitam sa luati parte la o experienta inedita in interiorul Laboratorului Verde al Reciclarii, un autocar modificat si adaptat pentru mintile curioase si inventive ale copiilor. lipsa unei educatii in sensul protejarii planetei a dus, in timp, la o degradare care acum este ireparabila. Pentru ca generatiile prezente si viitoare sa constientizeze aceasta problema si sa dezvolte un simt al responsabilitatii vizavi de mediu, trebuie educate in acest sens”, se arata in invitatia companiei.

Eco-Rom Ambalaje este o organizatie infiintata la sfarsitul anului 2003 de un grup de companii care activeaza in Romania si care au luat initiativa implementarii sistemului ”Der Grüne Punkt” – Punctul Verde, in tara noastra.

Acest sistem are ca scop indeplinirea obligatiilor de reciclare a deseurilor de ambalaje ce revin producatorilor care pun pe piata produse ambalate.

Gabriel Botezatu

spot_img

Ultimele știri