La Jaloane vin biciclisti care au facut turul Europei

La proba de Jaloane, desfasurata in cadrul Bike Fest, participa biciclisti unul si unul. Tawfik, un roman stabilit de ceva vreme la Lausanne, in Elvetia, este unul dintre ei, s-a inscris online la  Bike Fest si este foarte incantat mai ales de proba de Jaloane.

A venit de la Lausanne pentru Bike Fest

Biciclist impatimit, Tawfik a partcipat la mai multe competitii de ciclism si nu a vrut sa piarda Bike Fest cu niciun prêt. In coloana care a luat startu ldin Parcul Herastrau a pedalat aproape de Steve van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank Romania, cu care se cunoaste bine de ceva vrème.

‘Bike Fest este o competitie la care mi-am dorit mult sa particip si fac acest lucru nu pentru un premiu, ci pur si simplu pentru atmosfera si pentru a promova bicicleta ca miljloc alternativ de transport, alaturi de ceilalti bucuresteni’, a declarat, pentru Green Report, Tawfik.

De la Bucuresti pana la Viena, pe bicicleta

George are 32 de ani si participa inclusiv la proba de Jaloane, Bike Fest, pe care este convins ca o va castiga, deoarece a reusit sa rateze doar 2 jaloane. George este un biciclist consacrat deja. Nu mai departe de anul trecut, el a fost intr-o excursie pe bicla, alaturi de cativa prieteni, pana la Viena.

“Am plecat din Bucuresti cu bicicletele si am ajuns la Viena in 2 saptamani. A fost o excursie deosebit de interesanta si plina de peripetii. Am castigat experienta si conditie fizica. Bike fest mi se pare foarte misto si bine organizat, mai ales ca particip in premiera la acest eveniment’, a spus George.

Cu siguranta, dupa cele 2 zile de Bike Fest, toti participantii vor fi fi castigatori, deoarece prin participarea lor, la acest eveniment, isi vor revendica dreptul de a folosi bicicleta in mediul urban, ca mijloc de transport alternativ. Acest drept presupune un oras mai curat, cu mai putine masini, cat si sprijinul autoritatilor in realizarea de piste si parcari de biciclete.

Vremea tine cu ciclistii Bike Fest

Astazi si maine, potrivit meteorologilor, vor fi adevarate zile de vara, cu temperaturi ce vor depasi chiar 30 de grade Celsius. Cerul va fi senin, fara nori, asa ca ploaia nu va impiedica cu nimic planurile celor care se vor grabi spre Bike Fest.

Mihaela Pavnutescu

spot_img

Ultimele știri