Dragos Mihaileanu, lider al Pentathlonului Bike Fest 2012

Un tanar din Bucuresti, Dragos Mihaileanu (25 ani), este castigatorul editiei 2012 a evenimentului ciclist Bike Fest, cea mai importanta manifestare de ciclism urban a anului 2012.

“Competitia a fost destul de buna, probele au fost foarte interesante si solicitante. De departe cea mai dificila proba a fost cea de spinning. Un biciclist obisnuit nu poate face fata ritmului de pedalare la spinning”, a declarat Dragos pentru Green Report.

Castigatorul este de profesie lacatus mecanic auto, astfel ca probele tehnice i s-au parut foarte simple.

Pentru locul I, Dragos a sustinut o proba suplimentara de departajare, constand din demontarea completa a unei biciclete.

Dupa departajare, locul II a fost atribuit lui Andrei Horatiu. “Probele au fost extrem de tehnice, iar cea de spinning a fost foarte solicitanta”, recunoaste Andrei.

Locul al III-lea, la baieti, a fost cucerit de Ion Cretu.

Premiul pentru locul I a fost o bicicleta RAM HT ONE, oferita de D & K Bike Freeriders Shop, plus un voucher de sase luni la World Class.

Locul II a primit o bicicleta Pegas Strada 1 oferita de Atelierele Pegas si un voucher de patru luni la World Class.

Premiul pentru locul al treilea a fost reprezentat de o bicicleta Felt Q 500 oferita de Mos Ion Roata si un voucher pe doua luni la World Class.

Cosmin Zaharia

spot_img

Ultimele știri