Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Din aprilie incepe “Casa Verde” 2011

"Casa Verde" se va extinde si catre institutiile publice, si lacasurile de cult, programul urmand sa intre in vigoare de luna viitoare, a anuntat astazi, ministrul mediului Laszlo Borbely.

“Pentru componenta dedicata persoanelor fizice, avem peste 18.000 de dosare depuse, peste 10. 000 analizate și 2.000 platite. In acest moment am epuizat cele 110 milioane de lei alocati pentru anul trecut și vom reporni programul, in luna aprilie a acestui an, cu un buget tot de peste 100 milioane de lei. De asemenea, pentru programul <Casa Verde> destinat persoanelor juridice, (autoritati locale, institutii, spitale, crese sau culte) am incheiat pe 31 ianuarie o sesiune si vom continua si in acest an acest program”, a spus László Borbély.

Ministrul a mai precizat ca, in aceasta primavara, se va lansa programul „Piste pentru Biciclisti”, care se va adresa atat mediului urban, cat și celui rural.

O alta prioritate a ministerului este continuarea impaduririlor intr-un ritm mai alert decat anul precedent, in contextul in care 2011 a fost declarat anul international al padurilor.

Mihaela Pavnutescu

 

spot_img

Ultimele știri