Pentru ca painea ta sa fie cat mai sanatoasa, Electrolux a creat Fresh Bread Patissier. Avand acest cuptor la indemana, iti poti pregati painea dupa propriile preferinte, adaugand ingredientele pe care le doresti.
Daca esti un brutar in devenire, iti poti face ucenicia cu Fresh Bread Patissier, apeland la retetele pentru pregatirea painii, cu programe ce variaza intre 58 minute si 3 ore 25 minute.
Ai la dispozitie doua forme de gatit si 15 programe predefinite pentru a pregati paine, torturi si briose. Cu ajutorul lamei speciale, painea se indeparteaza foarte usor din forma si isi pastreaza suprafata perfect intacta. Ventilatorul pe baza de convectie asigura o coacere uniforma, iar painea va avea o crusta crocanta si aurie.
Cinci programe pentru coacerea painii si o forma speciala te ajuta sa-ti pregatesti tipul preferat de paine, inclusiv cea fara gluten. De asemenea, cele patru setari specifice pentru deserturi garanteaza o serie de torturi, placinte, tarte si gemuri delicioase.
“Pentru ca din ce in ce mai multi oameni se implica in pregatirea mancarii si devin interesati de compozitia produselor pe care le consuma, cuptorul de paine de la Electrolux ii ajuta sa-si pregateasca singuri chiar si painea, folosind ingredientele pe care le doresc. De asemenea, Fresh Bread Patissier este compatibil cu stilul de viata al consumatorului din zilele noastre: cu ajutorul functiei de start intarziat, de pana la 12 ore, seara, tarziu, dupa o zi lunga de munca, poti pregati ingredientele painii, iar dimineata te va trezi mirosul painii proaspat coapte.”, afirma Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager, Electrolux Romania.