Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Cetatenii Emiratelor Arabe Unite vor fi indemnati sa viziteze Delta Dunarii

Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite isi va indemna conationalii sa viziteze Delta Dunarii, aratandu-se impresionat de frumusetea zonei si amabilitatea locuitorilor, in urma unei incursiuni in delta, la invitatia Ministerului Afacerilor Externe.

”Vom incuraja turistii nostri care vin in Romania sa exploreze zona Deltei Dunarii. Am vazut acolo locuri impresionante, oameni foarte buni si peisaje umitoare, care ne-au facut sa ne simtim ca intr-un tablou si pe care nu le-am mai intalnit nicaieri in lume”, a declarat ambasadorul Emiratelor Arabe Unite in Romania, Yacoub Yousef Al Hosani. 

Potrivit acestuia, desi exista unele programe de turism in Delta Dunarii, acestea sunt inca insuficiente si putin cunoscute. 

El a apreciat ca in zona exista un potential mare de investitii, fiind nevoie de oportunitati de cazare si statiuni de odihna. 

Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite a participat astazi la conferinta ”Delta Dunarii: Oportunitati si provocari”, din cadrul expozitiei ”Dunarea si Delta”, organizata de Romexpo, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.  

Targul are loc in perioada 23-26 iunie, cand veti putea intalni, la Romexpo, autoritatile, institutiile publice locale si regionale implicate in implementarea, coordonarea si aplicabilitatea programelor de cooperare regionala in toate domeniile prioritare indentificate in Strategia Dunarii: transport, energie, turism, protectia mediului, dezvoltare rurala, tehnologii informationale si de comunicatii, cultura, educatie si cercetare, dar si reprezentanti ai comunitatii de afaceri si ai mediului neguvernamental.

Raluca Petrescu

Cititi si:

Rowmania, un nou concept de ecoturism in Delta

Ziua Mondiala a Zonelor Umede sarbatorita in Delta

spot_img

Ultimele știri