Cata energie puteti produce intr-o ferma?

Detineti o exploatatie agricola si va ganditi sa produceti in regie proprie energia necesara fermei dvs.? Stiati ca din reziduuri se poate “face” energie, insa niciodata nu ati calculat cati bani se pot economisi in acest mod? Doriti sa aflati cat costa un astfel de proiect?

Prin RoEnergy, doi cercetatori fac o estimare pentru dvs. Inscrieti-va la RoEnergy South-East Europe, Bucuresti 2011, Targ International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica in Constructii, 7-9 iulie 2011, si veti afla in detaliu, tot ce va intereseaza pe aceasta tema.

Mai mult, participand la conferintele organizate în cadrul targului, veti putea sa va instruiti in domeniile de interes, prin audierea specialistilor, firmelor specializate si a celor care aplica tehnologiile. Daca v-ati inscris ca participant la expozitie si mai ales la conferinta pe tema biogazului si totusi nu mai aveti rabdare pana in iulie, noi putem sa va oferim inca de acum un model de calcul al necesarului de energie a unei familii si al potentialului de a produce de biogaz pentru o fermă familiala.

Calculatia este pusa la dispozitia dvs. de specialisti cunoscuti in acest domeniu: Dr. ing. biotehnolog Teodor Vintila (Timisoara), si Cercetator ing. Nikolić Vasilie (Bucuresti). Informatia se poate solicita prin e-mail: press@roenergy.eu

Prin expozitie, conferinte si business meetings, RoEnergy va acoperi aproape toate domeniile energiei regenerabile incepand de la fotovoltaic si eolian pana la microhidrocentrale si solutii inteligente de constructii.

In ceea ce priveste bioenergia, fermierii vor avea ocazia sa stabileasca contacte cu specialisti si firme din domeniul biocombustibililor (biogaz, biodiesel, bioetanol si biomasa).

Mai multe amanunte despre targ aflati direct de pe www.RoEnery.eu

(P)

 

spot_img

Ultimele știri