„Roaba de cultura”, plina, in acest weekend, cu jazz, comedii spumoase si Tai Chi

In primul weekend din aceasta toamna, Asociatia Green Revolution le propune bucurestenilor, obisnuiti deja sa vina la „Roaba de cultura”, eveniment care are loc in Parcul Herastrau, pe Pajistea Pescarus, comedii spumoase, jazz, ateliere de artizanat ori cursuri SMURD.

Incepand de azi, 2 septembrie, bucurestenii care vor sa se relaxeze pe Pajistea Pescarus pot fi alaturi de Ciprian Toma, la Combat Force WorldClass, incepand cu ora 19.00, iar a doua zi, sambata, 3 septembrie, ora 10.00, Ana Cordea ii asteapta la Pilates WorldClass.

Tot sambata, la ora 15.00, se va desfasura un atelier de artizanat, pictura pe sticla, papusi din sosete, brose, la ora 17.00 va avea loc un curs de Tai Chi, cu Adrian Sarbu, iar seara, un concert de jazz, Aleka& Ciprian Pop, voce, violoncel.

Seara de sambata va continua cu o comedie romaneasca, „La cap, la bani, la oase, in regia lui Cristian Comeaga, proiectata pe un ecran plat, la ora 21.00.

Duminica, 4 septembrie, „Roaba de cultura” va aduce noi si noi surprize. La ora 15.00 se va desfasura un atelier de artizanat, pictura pe sticla, papusi din sosete, brose, iar, la 17.30, un curs de prim ajutor SMURD, cu instructorul formator Cristian Caldararu. Cuantune vor concerta la ora 19.00, iar comedia „Filantropica”, in regia lui Nae Caranfil, va putea fi urmarita incepand cu ora 21.00.

Cultura in natura

“Prin “Roaba de cultura” ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. „Roaba de cultura” este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

„Roaba de cultura”, alternative culturale gratuite

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit si diverse activitati sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale.

Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Zona ,,Roaba de cultura” beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.Accesul in zona ,,Roabei de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10.00 – 02.00.

Mihaela Pavnutescu 

spot_img

Ultimele știri