Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

29/10/07 RWE – Donatie de 70.000 de euro pentru satul de copii din Timisoara

RWE DONEAZA 70.000 DE EURO PENTRU SATUL DE COPII SI TINERI KINDERZUKUNFT RUDOLF WALTHER TIMISOARA

– Banii vor fi utilizati pentru renovare si inlocuirea ferestrelor cladirilor de la satul de copii
– Grupul energetic german va continua programul de sprijinire a fundatiei, ca parte a campaniei regionale de responsabilitate sociala corporatista

Timisoara – Grupul german RWE, una dintre cele mai mari companii de electricitate si gaz din Europa, a donat 70.000 de euro satului de copii si tineri al Fundatiei Kinderzukunft RUDOLF WALTHER – Filiala Timisoara. Banii vor fi utilizati pentru renovare si inlocuirea ferestrelor de la cladirile care ii adapostesc pe copii si de la cantina.

„RWE are o traditie indelungata de colaborare cu fundatia Rudolf Walther in diverse proiecte. Credem ca prioritatea numarul unu, atat din punct de vedere profesional, cat si social este sprijinirea copiilor si tinerilor”, a declarat Sebastian Ackermann, Senior Manager External Communications. „Speram ca donatia aceasta sa amelioreze conditiile de viata ale copiilor de la fundatie si sa diminueze cheltuielile cu utilitatile in iernile care vor urma”.

Aceasta sponsorizare va permite fundatiei sa-si micsoreze costurile cu energia, dat fiind faptul ca lucrarile de renovare vor duce la o mai buna izolatie pentru perioada iernii. In plus, va crea conditii de locuit mai bune pentru tinerii de la fundatie.

RWE va continua programul de sponsorizare a Fundatiei Kinderzukunft RUDOLF WALTHER – Filiala Timisoara, compania considerand ca sprijinirea tinerilor este cea mai buna modalitate pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa a societatii.

RWE implementeaza o serie de programe destinate comunitatii locale in regiunile in care grupul are operatiuni. Romania este o piata cheie pentru strategia de dezvoltare a companiei in Europa Centrala si de Est, iar RWE implementeaza deja principiile de baza ale strategiei sale – companie dedicata nu numai afacerilor, ci si oamenilor.

# # #

Despre Fundatia Kinderzukunft RUDOLF WALTHER – Filiala Timisoara
Fundatia Kinderzukunft Rudolf Walther din Timisoara este filiala a Fundatiei cu acelasi nume din Germania si a fost infiintata in anul 1991. Primul sat de copii de la noi – al doilea sat construit de Fundatie la nivel international – a fost deschis in 1994 si adaposteste aproximativ 180 de copii si tineri anual. Acestia beneficiaza de adapost si ingrijire, consiliere psihologica, asistenta sociala, scolarizare, sprijin pentru integrarea, reeducarea si readaptarea profesionala, precum si de socializare si diferite modalitati de petrecere a timpului liber.

# # #

Despre RWE Energy
RWE Energy este divizia de distributie a RWE Group in Europa Continentala. RWE Energy se ocupa cu distributia de energie electrica, gaz, apa si servicii conexe in 12 regiuni, din care 6 sunt in afara Germaniei. Printre clientii sai se numara consumatori casnici, industriali si comerciali, precum si municipalitati. Operatiunile de transport trans-regional de gaz si electricitate, precum si depozitarea gazului sunt administrate de companii independente. Impreuna cu filialele si afiliatii sai, RWE Energy aprovizioneaza cu energie 15,8 milioane de clienti si cu gaz 7,7 milioane de clienti. In 2006, compania a avut vanzari totale de energie electrica de 158,7 miliarde de kilowati ora, vanzari de gaz de 285,8 miliarde de kilowati ora si de 107 milioane de metri cubi de apa. Cu venituri totale de 28,1 miliarde de euro in 2006 si 28.418 de angajati, RWE Energy este una dintre cele mai mari companii de utilitati din Europa.

Pentru informatii suplimentare, contactati:
RWE Energy AG
Sebastian Ackermann
Head of External Communications
Tel: +49-231-438-3022
Fax: +49-231-438-35 27
E-mail: sebastian.ackermann@rwe.com

Fundatia Kinderzukunft RUDOLF WALTHER – Filiala Timisoara
Cristian Popescu
Director
Tel: 0256/292.542
E-mail: frwtimis@mail.dnttm.ro

spot_img

Ultimele știri