Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

27/11/2009 APC by Schneider Electric – Noile modele APC Back-UPS ES redc consumul de energie

APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si de climatizare de precizie, a lansat modelele Back-UPS ES 550 si Back-UPS ES 700, care beneficiaza de un design inovator si foarte eficient, avand posibilitatea de a optimiza consumul energetic. Noile UPS-uri se bazeaza pe tehnologiile APC privind incarcarea bateriei interne si protectia la supratensiunile accidentale.

“APC urmareste constant identificarea de noi modalitati de a imbunatati eficienta energetica pentru toate categoriile de produse destinate tuturor segmentelor de piata. In aceasta directie, APC a reproiectat sursele de tensiune neintreruptibila Back-UPS ES 550 & 700 pentru a respecta cele mai inalte standarde de eficienta energetica in functionare”, a declarat Florentina Totth, Vice President pentru Romania, APC by Schneider Electric. “In plus, modelele Back-UPS ES 550 & 700 confera unei prize de alimentare principale controlul automat asupra prizelor care asigura doar protectie la supratensiuni, permitandu-le utilizatorilor sa reduca costurile cu energia electrica irosita de anumite echipamente aflate in asteptare”.

Gratie unei noi tehnologii adoptate, modelele Back-UPS ES 550 si 700 ofera facilitatea de economisire a energiei (“load shedding”) intr-o maniera convenabila pentru utilizator. In acelasi spirit al preocuparii pentru protectia mediului si a resurselor naturale, ambalajele produselor sunt fabricate dintr-un material reciclat.

Aceste UPS-uri APC utilizeaza tehnologia SmartShedding, care permite prizei de alimentare principale sa urmareasca momentul in care computerul conectat este oprit sau trece in starea de hibernare, oprind alimentarea echipamentelor periferice neutilizate. Astfel, se va economisi energie electrica si implicit, bani. Prin oprirea alimentarii acestor consumatori “fantomatici”, modelele APC Back-UPS ES 550 &700 ofera o medie de economisire de circa 28 de Euro pe an pe factura de energie electrica(*).

Ambele modele au cate opt prize, toate fiind protejate impotriva varfurilor de tensiune accidentala din retea, patru dintre acestea fiind alimentate si de pe bateria interna. In plus, se ofera protectie impotriva supratensiunilor si la conectarea liniei telefonice si a retelei de date.

Echipamentele dispun de un port de comunicatii destinat conectarii UPS-ului la calculatorul protejat de acesta. Software-ul specializat PowerChute® Personal Edition asigura monitorizarea UPS-ului precum si oprirea in siguranta a calculatorul in cazul unei intreruperi extinse, atunci cand bateria este aproape descarcata.

Echipamentele sunt acoperite de politica APC Equipment Protection Policy, care asigura echipamentele conectate corespunzator in limita sumei de 100.000 de euro (vezi detaliile de asigurare).

Pentru a afla mai multe informatii despre solutiile APC de electro-alimentare de siguranta si de climatizare de precizie, va invitam sa vizitati site-ul www.apc.com.

Nota:
(*) 21 de ore x 365 de zile pe an = 7.665 de ore, durata totala de functionare intr-un an in modul “iddle”
Consumul pentru imprimanta / difuzoare / hard disk = 25WH
25WH x 7.665 de ore = 191625 WH (~192kWH), energie irosita cu functionarea in modul de asteptare
192 x cu 0,14 Euro = 28 de Euro

spot_img

Ultimele știri