Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

26/10/07 MMDD – Semnarea contractelor de finantare pentru spatii verzi

Reprezentantii autoritatilor locale au fost invitati la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu in scopul semnarii contractelor de finantare, in cadrul Programului national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati.

In data de 23.10.2007 a fost publicata in Monitorul Oficial, Hotararea de Guvern care aproba lista proiectelor care urmeaza sa se finanteze in aceasta prima etapa a programului.

Pasul urmator in implementarea programului este semnarea contractelor de finantare intre Administratia Fondului pentru Mediu si primariile ale caror proiecte au fost aprobate pentru finantare.

Astfel, incepand de luni, 29.10.2007, reprezentantii autoritatilor locale au fost invitati la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu in scopul semnarii contractelor de finantare.

Luni vor incheia aceste contracte primariile de la pozitia 1 din lista publicata in Monitorul Oficial pana la pozitia 20, marti, 30.10.2007, primariile de la pozitia 21 pana la pozitia 40, miercuri, 31.10.2007, urmatoarele 20 de primarii astfel incat, la sfarsitul saptmanii viitoare vor fi incheiate contractele de finantare pentru toate cele 102 proiecte de parcuri, urmand ca investitiile sa fie demarate imediat dupa semnarea contractelor.

Reprezentantii autoritatilor publice locale pot obtine mai multe informatii despre contractele ce urmeaza sa fie incheiate si despre programarea facuta vizitand site-urile www.mmediu.ro si www.afm.ro.

spot_img

Ultimele știri