Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

21/01/2009 – PCfun.ro – PCfun.ro a dat startul primei campanii ecologice in mediul online

PCfun.ro, magazin online in domeniul produselor IT, electronice si telefoanelor mobile, lanseaza campania “Scapa de vechiul monitor”, prima actiune ecologica desfasurata in mediul online, care are ca scop incurajarea clientilor de a-si inlocui aparatele vechi. Astfel, consumatorii care trimit vechiul monitor la depozitul FiT Distribution pana la data de 31 martie, primesc un voucher de 100RON pentru achizitia unui monitor nou marca Horizon de orice diagonala.

„Desi actiunea a fost lansata de cateva zile, deja a fost inregistrat un numar mare de cereri prin care consumatorii solicita preluarea vechiului monitor in schimbul reducerii primite pentru unul nou. Pentru a incuraja aceasta actiune, costurile de expediere ale vechiului monitor sunt suportate de catre PCfun”, a declarat Madalin Durca, director de marketing PCfun.ro.

Procesul logistic al acestei actiuni este sustinut de catre FiT Distribution, compania care asigura platforma logistica pentru magazinele online PCfun si ElectroFun. Aceasta campanie este sprijinita de catre asociatia Environ, organizatie colectiva de management al deseurilor de echipamente electrice si electronice, care va asigura reciclarea produselor.

Campania “Scapa de vechiul monitor” vizeaza atat utilizatorii finali cat si micile companii care doresc sa isi reinnoiasca monitoarele din dotare, insa, evident valoarea rascumparata se face pentru fiecare monitor expediat. In ambele cazuri, atat clientii finali cat si companiile protejeaza mediul, dar, in acelasi timp, economisesc si bani.

Actiunea face parte dintr-un proiect mai amplu, care se va desfasura in mai multe etape pe durata anului 2009. Acest mecanism al „promotiilor verzi” urmeaza sa fie implementat treptat si pentru alte categorii de produse din gama PCfun.ro si ElectroFun.ro.
Campania se aplica tuturor produselor Horizon din gama curenta, cu diagonale cuprinse intre 15 si 22 de inci si preturi intre 368,17RON si 1.178,95RON.Lista produselor Horizon se gaseste pe site-ul PCfun.ro.

Despre PCfun.ro

PCfun.ro, este un magazin online pentru produse IT, electronice si telefoane mobile, operat de FiT Distribution, lansat la mijlocul anului 2006.
PCfun.ro, acopera in prezent produse din domeniul tehnologiei informatiei si electronice, avand parteneri cu traditie in aceste industrii. Produsele comercializate in mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de mentionat fiind urmatoarele branduri: Acer, Asrock, Asus, A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, GNR, Horizon, HP, JVC, Lenovo, LG, JVC, Mediatech, Microsoft, Nec, NOKIA, Olympus, Panasonic, Samsung, Sapphire, Sony, Sony Ericsson, Toshiba etc.

spot_img

Ultimele știri