Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

19/09/07 Siemens – Siemens modernizeaza iluminatul Clujului

Al treilea oras ca marime din Romania va straluci intr-o lumina noua. Siemens Austria modernizeaza iluminatul public al municipiului Cluj-Napoca

Siemens Austria modernizeaza si extinde sistemul de iluminat public al municipiului Cluj-Napoca. Valoarea contractului este de aproximativ 12 milioane de Euro si se intinde pe o perioada de 15 ani. Siemens va livra, instala si va intretine intreaga infrastructura a iluminatului si va oferi service intregii retele. Al treilea oras ca marime din Romania va economisi anual pana la 30% din energia utilizata in modernizarea sistemului si va reduce semnificativ costurile de operare.

Folosirea sistemelor de ultima generatie de iluminare va reduce semnificativ atat consumul de energie electrica, cat si poluarea mediului inconjurator. In plus fata de economiile generate, noua infrastructura va imbunatati si siguranta traficului in Cluj-Napoca. " Ne asteptam in continuare de la Siemens ca imbunatatirea iluminatului public cu sisteme moderne va contribui la o infrumusetare semnificativa a peisajului urban" a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Iluminare eficienta din punct de vedere al energiei

Ca un prim pas, Siemens va acoperi reteaua iluminatului public in centrul orasului, centrul catorva cartiere si strazile de acces, urmand ca mai apoi sa se concentreze pe restul zonelor din oras. Lampi economice vor fi folosite pentru acest proiect. Comanda va fi realizata ca urmare a unei cooperari intre Siemens Elin Buildings and Infrastructure GmbH & Co (B&I), care va fi responsabila cu constructiile, si Siemens Gebäudemanagement & -Services GmbH (SGS), responsabila cu mentenanta.

Semnarea contractului reprezinta incununarea eforturilor a multor ani de munca de vanzari. Siemens a inaintat cea mai buna oferta din punct de vedere economic si tehnic pentru modernizarea si mentenanta infrastructurii de iluminat public. Aceasta intareste pozitia companiei intre liderii furnizorilor de servicii de infrastructura publica din Europa centrala si de est.

Despre Siemens: Siemens este cea mai mare companie din Romania care detine solutii inovatoare complete pentru urmatoarele segmente de activitate: Automatizari si Actionari, Energie, Solutii Industriale, Tehnologii pentru Cladiri, Transporturi, Solutii Medicale, Solutii si Servicii IT, Comunicatii si Iluminat. Siemens a inregistrat in Romania in anul fiscal 2006 vanzari de 290,3 milioane de Euro. Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania Siemens are sediul central in Bucuresti, si o prezenta regionala in Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si are peste 3700 de angajati. Dintre cele 15 companii Siemens din Romania, cinci sunt unitati de productie si cercertare. Pentru mai multe informatii despre Siemens in Romania vizitati: www.siemens.ro

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:

Dan Santimbreanu
PR Manager
Siemens Romania
Calea Plevnei 139
060011, Bucuresti
Tel: +40(21) 2077.668
Fax:+40(21) 2077.412
mailto:dan.santimbreanu@siemens.com
www.siemens.ro

spot_img

Ultimele știri