Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

03/11/07 MMDD – Ziua debarasarii la Bacau

COMUNICAT DE PRESA

Ziua Debarasarii Nationale la Bacau

Ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Attila KORODI s-a deplasat in cursul acestei zile si la Bacau, oras inscris pe lista localitatilor participante la ziua debarasarii de echipamente electrice si electronice.
In cadrul vizitei la Bacau, ministrul mediului s-a deplasat alaturi de oficialitatile locale, la una dintre platformele de colectarea a acestor tipuri de echipamente.

De asemnea, Attila KORODI si-a continuat vizita participand la actiunea de cantarire a deseurilor electrice si electronice stranse de la populatia bacauana, actiune desfasurata la centrul de colectare din oras.
In prezenta populatiei, a reprezentantilor autoritatilor locale dar si a presei, ministrul a declarat ca "Ziua Debarasarii de echipamente electrice si electronice reprezinta o mare realizare din punct de vedere al managementului deseurilor din Romania. Aceasta actiune era necesara si pentru ca populatia sa constientizeze ca astfel de echipamente pot avea efecte nocive, intrucat ele contin metale (unele chiar grele) care se elimina in natura si sunt daunatoare sanatatii oamenilor".

Reaminitim ca ministrul Attila Korodi a dat startul acestei campanii nationale, in aceasta dimineata, la Bucuresti, incepand cu ora 8:30.

Serviciul Relatii Publice al Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile

spot_img

Ultimele știri