Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

02/10/07 MMDD – Surse de alimentare cu apa a zonei Azuga – Breaza

INVITATIE

Ministerul Mediului si al Dezvoltarii Durabile si Directia Apelor Buzau-Ialomita au placerea sa va invite miercuri, 3 octombrie, la Sinaia (Hotel International), la conferinta de presa ce va urma dupa intalnirea de consultare a publicului pentru promovarea obiectivului de investitii: Surse de alimentare cu apa a zonei Azuga-Breaza.

Dezbaterea lucrarilor va fi condusa de doamna Lucia Ana Varga, secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile, alaturi de care vor participa specialisti din cadrul aceluiasi minister si din cadrul Administratie Nationala Apele Romane.

Programul evenimentului
09.30 – 10.00
Sosirea specialistilor si a publicului
10.00 – 10.30
Cuvant de bun-venit, d-na Carmen Toader, director D.A. Buzau Ialomita
Cuvantul domnului Nicolae Alexandri, prefectul judetului Prahova
Deschiderea dezbaterii publice, d-na Lucia Ana Varga, Secretar de Stat, MMDD
10.30 – 11.15
Prezentarea propunerii de proiect S.C.Aquaproiect S.A.
11.15 – 11.30
Pauza de cafea
11.30 – 12.00
Conferinta de presa
12.00 – 13.30
Dezbaterea publica.
13.30
Masa de pranz.

Proiectul este cel mai mare obiectiv de investitii in domeniul gospodaririi apelor in perioada de dupa Revolutie.
Investitia are un caracter preponderent social si consta in realizarea unei noi surse de apa, capabila sa asigure apa potabila necesara localitatilor de pe Valea Prahovei. Proiectul solutioneaza si alimentarea cu apa a orasului Predeal.

Realizarea lucrarii este propusa sa se desfasoare in doua etape. Prima etapa vizeaza realizarea barajului, a lacului de acumulare si a aductiunii de la baraj la statia de tratare a apei, in timp ce in etapa a doua se va realiza o noua statie de tratare a apei si conducta magistrala de transport a apei potabile pe sectorul Azuga – Cornu. Aductiunea Azuga – Breaza, ce tranziteaza apa pentru localitatile din zona, va functiona gravitational, permitand economii importante pentru energie in perioada de exploatare.

Va rugam sa confirmati, in cursul zilei de astazi, prezenta la conferinta de presa, pentru a putea stabili restul detaliilor legate de plecare. Persoana de contact este domnul Marian Tudor, consilier personal al doamnei Secretar de Stat Lucia Ana Varga, tel 0744.930.078

Serviciul Relatii Publice al Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile

spot_img

Ultimele știri