Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

01/10/07 URSUS Breweries – Pune capac mizeriei din Delta

„Pune capac mizeriei din Delta!”

30.000 de PET-uri adunate din Delta Dunarii de catre voluntarii companiei URSUS Breweries

Bucuresti, 1 octombrie 2007 – 120 de voluntari ai companiei URSUS Breweries din Cluj, Timisoara, Buzau, Brasov si Bucuresti participa la campania de curatenie si ecologizare a Deltei Dunarii, din aceasta toamna. Campania, care se desfasoara in perioada 30 august – 7 octombrie, este a doua actiune din cadrul proiectului „Pune capac mizeriei din Delta!”, pe care compania il sprijina de mai bine de un an.

Dupa primele patru saptamani de activitate, Delta Dunarii este mai curata cu 30.000 de PET-uri. „Recolta” va fi data spre reciclare cu ajutorul presei de balotat PET-uri donata anul trecut comunitatii locale din Murighiol de catre URSUS Breweries, in cadrul acestui proiect.

„Implicarea voluntara a echipei noastre in cadrul acestui proiect are ca obiectiv concret reducerea consumului de resurse prin colectarea si reciclarea deseurilor de ambalaje – parte integranta a strategiei companiei noastre pentru protectia mediului inconjurator. Delta Dunarii este o rezervatie naturala pe care in mod responsabil dorim sa o protejam. Generatiile viitoare merita sa beneficieze de frumusetea sa”, a declarat Andrei Haret, Vicepresedinte Sales&Distribution URSUS Breweries.

Alaturi de echipa URSUS Breweries si a membrilor Asociatiei „Salvati Delta – AC”, au participat la actiunea de colectare din 28 septembrie, Excelenta Sa, Domnul Donato Chiarini – Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Lucia Ana Varga – Secretar General si Presedinte al Comisiei Internationale pentru Protectia Dunarii, Cristiana Copos, Razvan Fodor si reprezentanti mass-media.

URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca. Compania detine in acest moment 4 fabrici de bere si peste 1.300 de angajati. URSUS Breweries isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Tunari. Marcile URSUS Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell.

Pentru relatii suplimentare:
PRAIS Corporate Communications
Tel: 021-317.53.39, 317.53.40
Fax: 021-316.81.90
E-mail: prais@prais.ro
www.prais.ro

spot_img

Ultimele știri