Restaurantul Fru Fru se extinde din luna septembrie si isi deschide un nou local in zona Piata Victoriei – Buzesti. Noul restaurant este cel de-al doilea marca Fru Fru, primul a fost deschis anul trecut, la Universitate.
Meniul noului restaurant urmareste aceeasi linie ca si al primului, datorita succesului obtinut. Pastele si salatele, garnisite cu rulouri de morcovi proaspeti sau sucuri din fructe stoarse pe loc vor putea fi gasite si aici. Totodata, clientii pot comanda preparatele Fru Fru si la domiciliu, pe site-ul www.frufru.ro.
Ouale de prepelita, uleiul de masline, legumele si fructele proaspete, maslinele verzi, pestele si branzeturile sunt ingredientele de baza pentru o dieta mediteraneeana pe care Madalina Constantin, directoarea restaurantului Fru Fru, o promoveaza si o recomanda.
La baza piramidei mediteraneene stau cerealele integrale, pastele, cartofii, orezul, fructele, legumele, nucile, pastaile si vinul, in cantitati moderate. Acestea trebuie consumate zilnic insotite de activitatile fizice.
O data pe saptamana este recomandata o alimentatie care sa contina carne de peste sau pasare, branzeturi, oua, dulciuri. Celelalte sortimente de carne trebuie consumate doar o data pe luna.