Madalin Voicu sustine Legea Picnicului

Cei mai multi dintre cititorii Green Report sustin Legea Picnicului, initiativa Asociatiei Green Revolution pentru reglementarea iesirilor la iarba verde ale romanilor. 77% dintre cei care au participat la sondajul de pe site-ul www.green-report.ro pana acum considera ca legea este necesara, pe locul doi se afla cei care cred ca legea este necesara, dar nu va produce efecte (15%), 5% cred ca legea nu este necesara pentru ca exista deja suficiente reglementari, iar cei mai putini (3%) cred ca legea nu este necesara. Pana in prezent, au votat 193 de persoane.

Green Report va invita in continuare sa participati la sondaj si sa va exprimati opinia prin intermediul formularului de comentarii.

Asociatia Green Revolution a initiat proiectul Legii Picnicului pentru a combate efectul negativ al iesirilor la iarba verde ale romanilor. Potrivit proiectului, autoritatile locale trebuie sa amenajeze locuri speciale pentru picnic dotate cu puncte de colectare selectiva a deseurilor, toalete, apa curenta, locuri speciale pentru aprins focul sau locuri de joaca.

Madalin Voicu: Legea Picnicului nu este un moft, este o obligatie

“Dupa picnic trebuie sa existe si curatenie in locul in care a avut loc. Este obligatorie o lege a picnicului. Acolo unde se pot aduna oamenii sa petreaca in aer liber sau sa serveasca o masa, trebuie sa existe obligatoriu si cadrul adecvat pentru ca ei sa nu mai lase dezordine in acel loc.
Orice fel de initiativa in sensul opririi poluarii este binevenita si obligatorie, cum spuneam. Poluarea, in general, este un motiv de ingrijorare in momentul acesta, si nu doar in Romania, dar poate ca in Romania in mod explicit. Deci orice efort, orice lege, orice proiect in sensul imbunatatirii mediului este o datorie, nu este un moft si nici un motiv secundar.”

 

spot_img

Ultimele știri