Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Invingatorii I’Velo Bike Day au plecat acasa cu  cele mai tari biciclete

Cel mai mare concurs de biciclete, organizat in Bucuresti, I’Velo Bike Day, o celebrare a bicicletei urbane si primul pentathlon dedicat exclusiv biciclistilor din Romania s-a incheiat.

Locul I
fost cucerit de Daniel Neagu, 21 de ani,  din Constanta, (foto 1) care poate fi considerat biciclistul urban al anului. El a venit in Bucuresti special pentru competitia I’Velo Bike Day si a reusit sa castige o bicicleta Velorbis Student Classic Baloon, in valoare de peste 4.000 lei, pe care i-o va face cadou prietenei sale, Cristina.

“Nu ma asteptam sa castig, desi speram acest lucru. Toate probele au fost ok, ca dificultate. Cea cu stegulete a fost insa mai grea, pentru ca a trebuit sa iau steguletele alternativ. Am venit special din Constanta pentru acest eveniment si sper ca astfel de concursuri sa se organizeze si in alte orase, chiar si la noi. Bicicleta i-o daruiesc prietenei mele, Cristina, care este de-o seama cu mine si care se afla in acest moment in drum spre Bucuresti. Vom pleca impreuna acasa cu acest cadou deosebit de care ne bucuram foarte mult”, a spus Daniel Neagu.

Locul al II-lea a fost castigat de Valentin Umbres, din Bucuresti, (foto 2) care este chiar unchiul unuia dintre cei mai tineri concurenti, Alex, in varsta de 8 ani. Valentin a fost incantat de organizarea penthatlonului pe care o considera foarte buna.

“Am venit mai mult pentru nepotelul meu, Alex, si am plecat cu un premiu, desi nu credeam acest lucru. Din copilarie imi placea sa merg pe bicicleta, inca de la varsta de 7 ani, si mi-am pastrat acest obicei si astazi. Merg mereu pe bicicleta, mai ales la serviciu. Tin sa spun, inca o data, ca acest premiu este pentru mine o surpriza extraodinara”, a spus Valentin Umbres.

Locul al III-lea a fost obtinut de Cristian Calin, in varsta de 35 de ani, tot din Bucuresti (foto 3). Cristian spune ca merge pe bicicleta de cand se stie, mai precis de la 3 ani. El a participat la mai multe concursuri de ciclism, dar pana acum nu a castigat nimic. In fiecare zi parcurge pe bicicleta intre 20 si 25 de kilometri, spre serviciu sau la plimbare.

“Masina nu am si nici carnet de conducere. Nu ma tenteaza”, a spus Cristian care are si mult umor. Intrebat fiind cum a reusit sa castige locul al III-lea, el a raspuns razand: ”Mergand mai slab decat cei de pe primele 2 locuri”.

In afara castigatorilor clasati pe primele 3 locuri, juriul i-a premiat si pe ciclistii de pe locurile 4-10. Ei au primit drept premii biciclete DHS Leisure. De remarcat ca unul dintre acesti catsigatori a fost chiar Daniel Florin Lacusta, cel care a parcurs primul traseul de la Piata Charles de Gaulle spre Parcul Izvor.

”I’Velo Bike Day este o celebrare a bicicletei urbane si primul pentathlon dedicat exclusiv biciclistilor din Romania. Va multumim tuturor celor care ati participat la acest eveniment care a  marcat incheierea sezonului velo 2011”, le-a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution, tuturor paricipantilor la I’Velo Bike Day.

I’Velo Bike Day, organizat de Raiffeisen Bank, impreuna cu asociatia Green Revolution, reprezinta o promovare a bicicletei ca mijloc alternativ de transport, unul verde, curat si eficient, atat pentru orase, cat si pentru sanatatea romanilor.

Premiile acordate la I’Velo Bike Day

Locul I – Velorbis Student Classic Baloon

Locul II – Stevens 6S

Locul III – Stevens 4S:

7 mentiuni – DHS 2856

Partenerii I`Velo Bike Day

PMB, ALPAB, Coca-Cola Hellenic, Adevarul Holding, DHS, World Class

Parteneri media: Adevarul, Adevarul de weekend, ADS Ziarul orasului tau, Tango, OK!, Click!, Click Pofta buna!, Click pentru femei, Click Sanatate, metropotam.ro, b365.ro, freerider.ro, bicla.ro, biciclop.ro, green-report.ro, mbike.ro, xbikers.ro.

Sustinatori: Tribul.eu, Inspectoratul Scolar Bucuresti.

Cosmin Zaharia

Mihai Diac

Florin Tulbure

 

 

spot_img

Ultimele știri