Danica, copilul cu numarul 7 miliarde, s-a nascut in Filipine (VIDEO)

 

Este o fetita de doar 2,5 kilograme pe care parintii au numit-o Danica. Imediat dupa nastere copilul a primit un tort special pe care scrie 7 miliarde. Danica a fost recunoscuta de Organizatia Natiunilor Unite ca fiind copilul mult asteptat de intreaga planeta.

„Este asa de frumoasa. Nu pot să cred că ea este cea cu numarul sapte miliarde", a spus mama Danicai,  Camille Dalura.

Mica și inocentă, Danica Camacho a fost fotografiata la cateva monente dupa ce a venit pe lume intr-un spital din Filipine.

In bratele mamei si cu palarie mare si rosie pe cap, Danica, parea ca se uita spre fotografi cu importanta copilului cel mai asteptat de intreaga lume, copilul „7 miliarde”.

Danica nu este importanta doar pentru parintii ei Camille si Florante Galura ci este importanta si pentru intreaga planeta pentru ca este al 7 miliard de ocupant al Terrei.

Danica, copilul asteptat de intreaga planeta

Danica este al doilea copil pentru Camille și partenerul ei, Florante. Surprins de atatea fotografi si camere de filmat, Florante a stat liniștit într-un colț, imbracat intr-un halat de spital, alb, ca sa nu incurce cameramanii care incercau sa prinda cele mai bune imagini cu fetita lui, deja celebra in intreaga lume.

Filipine, s-a clasat pe locul 12 ca fiind țara cea mai populată din lume iar acum este tara unde s-a nascut Danica. Nasterea fetitei a fost sarbatorita printr-o ceremonie simpla, chiar la spital

Danica sa născut la două minute înainte de miezul nopții. Venirea ei pe lume a generat o explozie de blitzuri ale fotografilor aflati in sala de nasteri de la Manila lui Jose Fabella Memorial Hospital.

Daruri pentru copilul "7 miliarde"


Venirea pe lume a micutei Danica a fost insotita de nenumarate surprize. Oficiali de top ai ONU au venit imediat la spital cu un tort pentru Danica.

La cateva clipe dupa nastere a primit daruri de la binefăcători locali, inclusiv o bursa pentru de studii, precum și un pachet de sprijin finaciar ca sa-i ajute pe parinti Danicai sa-si deschida un magazin general.

Nasterea micutei Danica a fost asteptata si de copilul cu numarul 6 miliarde, Lorrize Mae Guevarra: "Sunt foarte fericit cand vad acest copil drăguț. Sper ca va crește, va fi sanatoasa si iubita de toata lumea, asa cum sunt si eu”. Nascut in 1999, Guevarra are acum 12 ani si este in clasa a 6-a.

Desi toata lumea spera ca fetita cu numarul 7 miliarde se va naste exact la miezul noptii, Danica a venit pe lume cu 2 minute intarziare.

Potrivit Organizației Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) Filipine este a 12 țara cea mai populate din lume, cu 94.9 milioane de oameni.

Foto: dailymail.co.uk

Citeste si: 

Afla al catelea om de pe planeta esti

ONU: In 31 octombrie, vom fi 7 miliarde

Rusii si romanii, pe cale de disparitie?
 

spot_img

Ultimele știri