Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Colectare selectiva a deseurilor, pe ritmuri de rock, la concertul Bon Jovi

Eco-Rom Ambalaje va fi prezent la toate marile concerte ale verii, inclusiv cel al lui Bon Jovi, din aceasta duminica, unde va colecta selectiv deseurile.
Asociatia pune la dispozitie 40 de containere de plastic, metal si hartie, pentru ca distractia sa fie cat mai "verde" posibil.

Anul trecut, la concertul AC/DC, atmosfera rock i-a inspirat pe cei prezenti sa colecteze selectiv peste 3 tone de deseuri de ambalaje – pahare, PET-uri, folii, doze de aluminiu sau de carton.

Eco-Rom a fost prezenta si la Festivalul BestFest, unde s-au colectat selectiv peste 2,6 tone de deseuri de ambalaje: 1,2 tone de plastic si 1,4 tone de hartie/carton, ceea ce inseamna echivalentul a peste 7 kilometri de pahare de plastic si a peste 8,5km de pahare de hartie.

In cadrul cortului Green Village, cei mai eco dintre participanti au primit o multime de surprize din partea Eco-Rom: 3.500 de premii acordate la intrebarea zilei: "Numiti 10 tipuri de ambalaje care se pot recicla"; 1.000 de premii acordate la punctele de colectare din aeral, pentru 10 pahare aduse la container – o bratara reflectorizanta cu mesaje eco; 50 de mari castigator – la un metru de pahare s-a oferit un super tricou de eco-rocker.

Citeste mai mult pe realitatea.net
 

spot_img

Ultimele știri