Normal
0
21
false
false
false
RO
X-NONE
X-NONE
MicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}
Mai natural de-atat nu se poate! O gelaterie din Londra a lansat recent cea mai proaspata inovatie in materie de inghetata: cea produsa din lapte matern, relateaza ”The Guardian”. Noul desert, botezat Baby Gaga, are un pret pe masura: 14,99 lire sterline (75 de lei).
”Lansez o provocare la adresa prejudecatilor pe care le avem despre mancare, inclusiv despre inghetata”, spune fondatorului gelateriei "The Icecreamists", Matt O’Connor.
O’Connor are deja 15 ”furnizoare” de lapte matern, insa mai are pe lista alte 35, care au aflat recent de acest lucru. Acestea folosesc pompa speciala pentru sani pentru a mulge laptele, pe care il trimit apoi prin curier, asemeni laptelui obisnuit. Ele sunt platite cu 15 lire sterline pentru o uncie (285 de mililitri), cantitate care nu e prea usor de obtinut.
Potrivit inventatorului inghetatei, desertul contine doua treimi lapte matern, o treime frisca, plus vanilie si zahar.
El asigura ca operatiunea se desfasoara in cele mai bune conditii sanitare, fiecare dintre donatoare fiind testata conform reglementarilor pentru donatorii de sange.