CCIR și Google te învață să-ți promovezi afacerea on-line

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Google România organizează joi.  17 aprilie, începând cu ora 16:00, evenimentul Compania mea pe Google. Modalități de promovare a afacerilor on-line, ce va aborda în exclusivitate teme de interes pentru oamenii de afaceri, precum marketing on-line și business networking.

Vezi agenda evenimentului

Prin acest proiect, primul de acest gen destinat IMM-urilor, organizatorii își propun să instruiască mediul de afaceri, în cadrul unei platforme de comunicare deschise, cu privire la cele mai noi tendințe ale marketing-ului în era digitală, impactul acestuia asupra organizațiilor, uneltele Google pentru promovarea afacerii on-line și evaluarea campaniilor în mediul virtual. Participanții vor dobândi o perspectivă nouă asupra instrumentelor de afaceri la care mediul de afaceri poate apelă pentru a-și îmbunătăți imaginea”, se arată în comunicatul instituției.

Potrivit sursei citate, evenimentul se adresează cu precădere IMM-urilor din domeniile construcții, comerț, hoteluri și restaurante, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare.

Acestea se pot înscrie în vederea participării, on-line la adresa https://docs.google.com/a/google.com/forms/d/1u8Ub-XDwrULXnTXdBGiXlInHyJBzl7A5-sRZdidKdYc/viewform

spot_img

Ultimele știri