Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

ANM: Atentionare de ceata in Capitala si in 19 judete pana la ora 17.00

19 judete si municipiul Bucuresti sunt vizate astazi de o atentionare Cod Galben de ceata, emisa de catre meteorologi, potrivit ANM, scrie Agerpres.

Intre orele 10.55 – 13,55, in zonele joase din judetul Hunedoara (inclusiv in zona municipiului Deva), zona de campie a judetului Arad (inclusiv in municipiul Arad), vestul si sudul judetului Timis (inclusiv in zona municipiului Timisoara), sudul judetului Caras-Severin, se va semnala ceata. Fenomenul va determina vizibilitate redusa, local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

In intervalul orar 11.00 – 14.00, pe arii extinse in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Giurgiu, Ilfov si in Municipiul Bucuresti, in jumatatea sudica a judetelor Dambovita si Prahova, local in judetul Buzau, inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2, va fi prezenta ceata”, scrie Agerpres.

Intre orele 11.00 – 17.00, pe arii extinse din judetele Mehedinti, Dolj si Olt, local in judetele Gorj si Valcea (inclusiv in municipiile Drobeta Turnu Severin, Craiova, Calafat, Bailesti, Slatina, Caracal si Targu Jiu), se va semnala ceata, care determina reducerea vizibilitatii pe arii extinse sub 200 de metri si, local, sub 50 de metri.

spot_img

Ultimele știri