Bono a plantat un copac in Japonia VEZI VIDEO

Solistul trupei U2, Bono, cunoscut pentru activitatile sale umanitare si filantropice, a participat, luni, la o actiune de plantat copaci in Tokyo, alaturi de elevi japonezi. Evenimentul face parte din initiativele autoritatilor locale privind protectia mediului.

Bono i-a incurajat pe cei prezenti sa fie mai prietenosi cu mediul. "Cred ca politicienii trebuie sa auda de la voi ca aceste lucruri sunt importante pentru voi. Ei cheltuie banii vostri. Asta voi face eu saptamana asta si voi planta acest copac astazi. Voi afla cat sprijin exista pentru proiectele de mediu si saracia extrema", a declarat artistul.

In cadrul proiectului vor fi plantati 480.000 de copaci, ceea ce va duce la crearea unei suprafete de 88 de hectare de padure. Autoritatile spera ca din 2016, cand se incheie proiectul, temperaturile din timpul lunilor de vara sa mai scada.

Bono va participa, de asemenea, la Conferinta Internationala de la Tokyo privind Dezvoltarea Africana, unde se va afla printre 43 de lideri africani care discuta probleme legate de saracie, conflict, criza de hrana si boli.

Iata filmul

spot_img

Ultimele știri