Republicanul Prahova: Elena Udrea si Sulfina Barbu au facut curat pe Valea Cerbului

Elena Udrea, ministrul Turismului, s-a aflat zilele trecute in Valea Cerbului unde, alaturi de Sulfina Barbu si de un grup de tineri, a ecologizat zonele turistice din statiunea Busteni. Udrea, Barbu si aproape 100 de voluntari, toti doitati cu saci si manusi din plastic, au luat la pas locurile de campare din Busteni.

Cele doua au fost impresionate si de romanii care isi parasesc locuintele si se muta la munte, pentru intreg sezonul cald, in rulote. Cand s-au trezit cu astfel de oaspeti, turistii au facut poze si au imbratisat-o pe Elena Udrea.

In doar cateva ore, grupul a strans mai mult zeci de saci cu resturi menajere si nu numai – peturi, hartii, pungi de plastic, casolete de mici, cutii de conserve – lasate de turisti pe spatiul verde. Primarul statiunii Busteni, Emanoil Savin, a anuntat, totodata, ca au fost instalate camere de luat vederi, iar turistii care vor fi prinsi ca lasa gunoiul in locurile neamenajate vor fi amendati.

De asemenea, Jandarmeria, Politia Comunitara si Inspectoratul de Mediu patruleaza constant in zonele frecventate de turisti, pentru evitarea acestui gen de evenimente si aplica sanctiuni de pana la 600 de lei.

spot_img

Ultimele știri