Hyundai a prezentat hibridul i-flow in Anglia

Hyundai a prezentat conceptul ecologic hibrid i-flow la renumitul Festival al Vitezei de la Goodwood (FoS), Anglia, anunta producatorul auto intr-un comunicat de presa.

Conceptul Hyundai a fost vedeta pavilionului dedicat tehnologiei, sectiune ce prezinta “un pas in lumea auto a viitorului” si tehnologii dedicate protectiei mediului, spun reprezentantii Hyundai.

i-flow dispune de o tehnologie hibrida diesel-electrica Hyundai adaugata noului motor de 1,7 litri care ajuta masina sa atinga rezultate performante fara prea multe emisii de dioxid de carbon.

De asemenea, coeficientul aerodinamic de 0,25 al modelului i-flow ajuta la reducerea emisiilor CO2 pana la valoarea de 85 g/km si a consumului de combustibil la 3 l/100km.

“i-flow este modelul care inglobeaza cele mai recente tehnologii si idei de design. Pavilionul Fos-TECH reprezinta oportunitatea perfecta de a demonstra ca Hyundai a devenit un constructor de top, receptiv la nevoia de protectie a mediului inconjurator”, a declarat Allan Rushforth, vice-presedinte al Hyundai Motor Europa.

Alte noutati pot fi regasite la interiorul i-flow, precum functiile de recunoastere a comenzilor gestuale, prin intermediul interfetei evoluate.

spot_img

Ultimele știri