Targul national de produse ecologice, la a patra editie

Cea de-a patra editie a „Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale” ii asteapta pe bucuresteni si in acest weekend, 25-27 iunie, cu o noua gama de preparate cu specific romanesc obtinute in ferme si gospodarii taranesti.

Evenimentul se desfasoara in parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisesti’ (ASAS), intre orele 9:00 si 18:00.

Bulzul ciobanesc, preparat dupa o reteta unica in tara, de satenii din Sohodol – Bran si langosul cu smantana, cu usturoi, cu cascaval, cu dulceata sau cu ciocolata, gatit chiar la fata locului, sub ochii cumparatorilor vor fi in centrul atentie la targ.

De asemenea, la pret de producator, vizitatorii vor putea cumpara, de la membrii Asociatiei Legume-Fructe Matca (Galati), rosii, castraveti, ardei, conopida, vinete, dovlecei, dar si cirese de sezon.

Acestora li se vor adauga branzeturi, produse lactate sau preparate din carne de pasare, vita ori porc, dupa retete de casa, cum ar fi cele din judetul Botosani, precum salam de curcan, pastrama din piept de curcan sau crenvursti si parizer de curcan.

Mai mult decat atat, unii producatori care sunt si proprietari de pensiuni turistice vor oferi invitatii pentru o vacanta la munte in zona Bran.

"Targul national de produse ecologice, traditionale si naturaleare loc in fiecare weekend la Academia de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisesti” (ASAS).

Editia precedenta a oferit vizitatorilor bors moldovenesc, sarmale cu urda in podbal, prajituri de casa, sucuri si siropuri naturale, bere traditionala si plante medicinale.

spot_img

Ultimele știri